Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводство от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводство > За Нас

За Крестън БулМар

Счетоводна къща Крестън БулМар Kreston BulMar (Крестън БулМар) е счетоводна и одиторска кантора, осигуряваща редица интегрирани консултантски услуги на световно ниво, които отговарят на всички стандарти за качество, с 23 офиса в страната, над 250 души персонал и повече от 4 000 постоянни клиента.

Kreston BulMar е част от Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и консултантски компании в света, с над 750 представителни офиси в над 110 държави, в които работят над 20 000 професионалисти.

BulMar е създаден през 1996 год. и е една от най-авторитетните счетоводни и одиторски компании в България.

Kreston BulMar е марката, под която двете консултантски компании партнират на българския пазар.

За последните няколко години Kreston BulMar има повече от 7 000 професионални публикации по данъци и счетоводство в портала Balans.bg и финансовите издания Капитал Дейли и Бизнес Клуб.

Нашите водещи цели

  • Професионализъм. Ние сме опитен екип, който на много високо професионално ниво обслужва стотици клиенти от различни индустрии, като се стремим максимално ефективно да удовлетворим потребностите на всеки от тях. 
  • Компетентност. Осигуряваме актуална информация, предлагаме практични съвети и участваме активно в осъществяването им. Служителите ни имат най-доброто системно обучение. Компетентността им се контролира с 12 изпита годишно.
  • Отговорност. Нашият екип е изключително отговорен за качеството на своята работа и се стреми към недопускане на грешки по своя вина.
  • Изгода. Заплащането към нас е значително по-малко от инвестициите които правите в работни места, техника, софтуер, обучения и т.н.
  • Гъвкавост. Ние предлагаме изключителна гъвкавост и бързина в своята работа и за разлика от служители на трудов договор реагираме по всяко време на денонощието.
  • Информираност. Убедени сме, че ежемесечните ни финансови доклади и препоръки ще подпомогнат вземането на най-правилните управленски решения от Ваша страна.
 

Наши проекти, с които се гордеем

Експертен счетоводен сайт Счетоводен софтуер Безплатно фактуриране семинари

Офисът ни в София

accounting-office

адрес1309 София, ул. Нишка 172
тел.:(02) 812 0600